Дубно відібране для подальшої співпраці з програмою "Активні громадяни" Британської ради

Дубно відібране для подальшої співпраці з програмою
4 травня в малій залі міської ради відбулася презентація Конкурсу соціальних проектів в рамках програми «Активні громадяни» Британської ради для запровадження в місті Дубно, яке вже успішно реалізувало кілька міні-проектів в рамках цієї програми і було відібране для подальшої співпраці. На зустрічі були присутні: заступник міського голови Руслан Мосійчук, депутати та працівники міської ради, представники громадськості міста.

З презентацією виступив голова громадської організації «Молодіжна платформа» (м. Луцьк), представник програми «Активні громадяни» Британської ради в Україні Захар Ткачук, який розповів історію запровадження Конкурсу в Україні, мету Конкурсу, приклади реалізованих соціальних проектів, умови співпраці, використання досвіду та запровадження в місті Дубно Конкурсу спільно з Британською радою в Україні. 
Також представник програми назвав онлайн-ресурси для більш детального ознайомлення з конкурсом, його етапами та реалізованими проектами (http://pitching.in.ua/), відповів на запитання учасників зустрічі. Про це повідомляє міськрада.
1108

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...