Студенти Мирогощанського аграрного коледжу поскаржилися на навчальну практику

Студенти Мирогощанського аграрного коледжу поскаржилися на навчальну практику
Сьогодні у Фейсбуці місцева журналістка Мар'яна Росоловська розмістила повідомлення, яке їй надіслали студенти-електрики Мирогощанського аграрного коледжу.

«Студенти МАКу поскаржилися мені у приватних повідомленнях на те, що їм вже набридла їхня навчальна практика, на якій вони не навчаються, а важко фізично працюють. — Пише журналіст. — Попросили анонімно розмістити цей текст у ФБ, щоб хоч якось вплинути на ситуацію, бо в очі наставникам бояться прямо сказати, щоб потім не мати «проблєм». Ось одне з їхніх повідомлень: «То ми землю розгружаємо і розкидаємо, бо так сказав директор. То прийшли перелічили прізвища студентів, щоб ішли працювали. Деякі студенти запитали, чи можна не йти, то їм відповіли, що можуть не йти, але потім в них будуть проблеми. То картошку возимо викладачам. То прицеп щебеню вигружали, типу ями засипали на території… Ось така у нас практика — і це у всіх групах. Практика по спеціалізації рідко буває.»»

Користувачі у коментарях радять студентам не мовчати, збиратися масово та висловлювати протест керівництву. Реакції з боку адміністрації закладу поки що немає.
1495

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...