Дубенчанин став чемпіоном України з веслування на байдарках та каное

Дубенчанин став чемпіоном України з веслування на байдарках та каное
Дубенські спортсмени-веслувальники продовжують здобувати перемоги на різнорівневих змаганнях. Так, спортсмен ДЮСШ міста Дубно Владислав Братащук разом зі спортсменом із Запоріжжя Левом Кірпіком в напруженій боротьбі вибороли перемогу на Чемпіонаті України 2018 з веслування на байдарках та каное серед юніорів 2000-2001 р.н., який проходив з 17 по 20 травня у місті Дніпро, на олімпійській дистанції 1000 м. в каное двійці. Вдруге чемпіони підтвердили свій статус, вигравши заїзд двійок на 500 м. Таким чином «золота двійка» у складі дубенчанина та запоріжанина оформила собі путівку на Чемпіонат Європи серед юніорів.

Слід зазначити, що перед цим Владислав Братащук та Лев Кірпік здобули перемогу на Кубку України олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської на олімпійській дистанції 1000 м в каное двійці. Також на Кубку України Владислав Братащук виборов срібну нагороду в заїзді каное одиночок на олімпійській дистанції 1000 м. 
22 травня, повернувшись до рідного міста, спортсмен разом зі своїм тренером Василем Лозанюком та здобутими нагородами завітав до міського голови Василя Антонюка. На зустріч, аби поспілкуватись з чемпіоном, прибули й місцеві журналісти. У свої 17 років Владислав уже має звання майстра спорту з веслування на байдарках та каное. Підготовку до змагань та участь у них поки що поєднує з навчанням у школі. Наразі визначається з вибором майбутньої професії. Про це повідомляє Дубенська міськрада. 
1387

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...