Дубенчани - переможці обласної спортивної гри

Дубенчани - переможці обласної спортивної гри
На Рівненщині відбувся третій етап обласної спортивної гри «Сімейні перегони. ОТГ». Головна ціль змагань – здобуття прямої путівки в суперфінал всього сезону. Але за спортивними баталіями, учасники не забувають і про найважливішу мету подібних активностей – фізично розвиватися в компанії своєї сім’ї та знайомитися з такими ж людьми. З цими завданнями вони успішно справляються вже протягом восьми сезонів.

Нинішній етап не став виключенням. Працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області провели для сімей змагання, де ті демонстрували свою ерудованість та фізичну підготовку. В інтелектуальному завданні, яке має назву «Спортивна сітка», команди розгадували зашифровані слова. А в п’яти спортивних естафетах – «Фітбол», «Баскетбол», «Літаючі диски», «Футбоулінг» та «Комбінована», вони визначали найшвидших, найсильніших та найвитриваліших.
За результатами третього етапу змагань перемогу здобули збірні сімей Кучмей та Богдан (місто Дубно), Мазан та Зінь (смт Володимирець) та сім’я Мазурець (с. Зоря Рівненського району). Всі вони отримали право поборотися з іншими, найсильнішими сім’ями у суперфіналі, який відбудеться 10 червня у місті Костопіль. Про це повідомляє Рівненська ОДА.
727

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...