Дві військові частини з Дубенщини відзначили ювілей

Дві військові частини з Дубенщини відзначили ювілей

1 червня в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди 25-річчя військової частини А1519, яка дислокується в м. Дубно, та третьої річниці створення військової частини А1246, яка дислокується в с. Привільне.


Святковий захід зібрав близько півтисячі гостей — військовослужбовців, ветеранів Збройних Сил, працівників військових частин, рідних, священослужителів, вище військове командування, представників влади.


Святковий настрій присутнім забезпечили вихованці дитячого духового оркестру с. Берег, які перед початком урочистостей виконували музичні композиції біля будинку культури.


У ході урочистостей хвилиною пам’яті було вшановано загиблих військовослужбовців. Квітами та гучними оплесками відзначили дружину першого командира військової частини А1519 Раїсу Васільєву.


За значні заслуги та виконання військового обов'язку вище військове командування та представники влади відзначили грамотами та подяками військовослужбовців. Повідомляє Дубенська РДА.

Фотогалерея:
Дві військові частини з Дубенщини відзначили ювілей 0Дві військові частини з Дубенщини відзначили ювілей 1Дві військові частини з Дубенщини відзначили ювілей 2
916

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...