Обрали кращу юну співачку Дубна

Обрали кращу юну співачку Дубна
У рамках Міжнародного фестивалю «Sanremojunior-Україна» на базі СЗОШ  №5 м. Дубна провели міський етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України”, у якому взяло участь 5 учасників.

Кожен учасник на конкурсі представив по два вокальні твори (вітчизняна та світова пісня). Члени журі оцінювали учасників за наступними критеріями: чистота інтонації; краса тембру і сила голосу; володіння динамікою звуку; артистизм і виразність; зовнішній вигляд; тематика і підбір репертуару; виконавча майстерність; постановка номеру і оригінальність; артистизм і виконавча майстерність. 

За рішенням членів журі переможцем конкурсу дитячої творчості „Яскраві діти України“ стала учениця НВК «школа-гімназія» Ольга Гладуненко (на фото Ольга зі своїм викладачем з вокалу Олександрою Намчук).

25 червня 2018 року переможниця братиме участь в обласному етапі конкурсу, який проходитиме під патронатом Рівненської обласної державної адміністрації.  Переможець всеукраїнського етапу конкурсу матиме честь представляти Україну на Міжнародному фестивалі „Sanremojunior-Україна” в Сан-Ремо (Італія).
991

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...