До уваги власників котів і собак!

До уваги власників котів і собак!

Змінено правила супроводження домашніх тварин ветеринарно-санітарними паспортами (ВСП). Право надання такої адміністративної послуги мають лише державні лікарні ветеринарної медицини. Держпродспоживслужбою здійснена необхідна організаційна робота, направлена на забезпечення централізованого виготовлення бланків ВСП встановленого зразка Державним підприємством «Київська офсетна фабрика».


Одночасний обіг ВСП встановленого зразка та ветеринарно-санітарних паспортів не встановленого зразка, до завершення строків дії профілактичних щеплень зазначених у ветеринарно-санітарному паспорті не встановленого зразка.


При видачі ветеринарних документів (довідок, свідоцтв, сертифікатів) на переміщення домашніх тварин враховуватимуться дані ветеринарно–санітарних обробок тварин, відповідних досліджень, щеплень та\або експертних висновків наданих заявником, в тому числі зазначених в не встановленій формі ветеринарно-санітарного паспорта, за умови що строк їх дії на момент звернення фізичної особи до уповноваженої установи не вичерпаний.


Не переносяться дані ветеринарно-санітарного паспорта не встановленого зразка, що стосуються ветеринарних обробок, лабораторних досліджень та щеплень тварин до ВСП встановленого зразка, проте враховуються при видачі ветеринарних документів.


Наповнення ВСП встановленого зразка новими відомостями про ветеринарні обробки тварин, лабораторні дослідження сироватки крові на наявність антитіл до збудника сказу тощо здійснюється після закінчення строків обробок та досліджень зазначених в ветеринарно–санітарному паспорті не встановленого зразка.


Профілактичні щеплення проти сказу тварин проводяться спеціалістами ветеринарної медицини Дубенської районної державної лікарні ветеринарної медицини у робочі дні з 9-00 до 15-00 безкоштовно. Телефон для довідок: 4-52-87; 4-58-08. — Повідомляє Дубенська РДА.

1650

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...