За місяць дубенчанин здійснив 11 крадіжок чужого майна

За місяць дубенчанин здійснив 11 крадіжок чужого майна
Злочинець із 13-річним стажем не давав спокою жителям Дубна та Дубенського району, оскільки з початку листопада до 14 грудня минулого року (14 грудня зловмисник затриманий працівниками поліції), 38-річний уродженець та житель м. Дубна здійснив 11 крадіжок чужого майна, 10 з яких з проникненням до житла та володіння іншої особи, та 1 незаконне заволодіння транспортним засобом.

У ході досудового розслідування встановлено та під час судового розгляду прокурор довів, що чоловік, який 30.10.2017 звільнився з місць позбавлення волі на невідбуту частину покарання строком 1 рік та 4 місяці позбавлення волі, перебуваючи перший тиждень на волі, знову розпочав свою злочинну корисливу діяльність. Так, зловмисник викрадав від банок консервації до мопедів, не гребуючи і електроінструментами, посудом та металобрухтом.
Дубенський міськрайонний суд погодився зі стороною обвинувачення та призначив обвинуваченому покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі. Про це повідомив керівник Дубенської місцевої прокуратури Василь Мартинюк.
1376

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...