Шістьом матерям району присвоєно звання "Мати-героїня"

Шістьом матерям району присвоєно звання

23 липня в приміщенні райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди присвоєння почесного звання України «Мати-героїня». Так, відповідно до Указу Президента України від 11 травня 2018 року №121/2018 за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку присвоєно почесне звання «Мати-героїня» 6-ти жінкам району, а саме: Ірина Бабич, Тамара Івашенюта, Людмила Семенюк, кожна з яких виховує 5 дітей, Валентина Щепанська – матір 6 дітей, Тамара Кибукевич – матір 7 дітей та Олена Повшук, яка виховує 9 дітей.



 



 


Голова райдержадміністрації Юрій Парфенюк та голова районної ради Олександр Козак привітали їх з присвоєнням цієї високої державної нагороди, вручили посвідчення й нагрудні знаки до почесного звання України «Мати-героїня» та подякували їм за «материнський подвиг», самовідданість, наполегливу працю та любов, які вони вкладають у виховання своїх дітей.


До вітань також, приєдналися голова Привільненської сільської ради Юрій Момотюк, голова Мирогощанської сільської ради Світлана Соборук, голова Семидубської сільської ради Микола Ковальчук та представник Смизької селищної ради Олександр Федоров та побажали побільше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей і онуків. Про це повідомляє Дубенська РДА.

827

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...