Сьогодні офіційно стартує проект VisitDubno

Сьогодні офіційно стартує проект VisitDubno

Інформаційний ресурс VisitDubno є місцевим проектом, спрямованим на розвиток туризму в місті Дубні та регіоні.

У рамках проекту планується створити єдиний інформаційний ресурс для гостей та потенційних туристів міста Дубна, який міститиме інформацію про інфраструктуру міста та існуючий туристичний продукт.

Ідея проекту полягає у об’єднанні існуючої інформації про туристичний потенціал міста Дубна та регіону. Відвідавши сайт проекту: visitdubno.com, кожен користувач матиме змогу ознайомитися із основними туристичними об’єктами, подіями і заходами, а також отримати важливу інформацію про саме місто.

Є сподівання, що проект буде цікавим та корисним не лише для приїжджих осіб, але й для самих дубенчан, оскільки міститиме актуальну інформацію із сфери культури та дозвілля.

Сам сайт нині перебуває у процесі наповнення, але завдяки колективним зусилля, ставатиме кращим та зручнішим для майбутніх користувачів.

Оскільки ресурс visitdubno.com є джерелом інформації, то важливою та символічною є і дата його офіційного старту – 18 вересня. Саме в цей день у 1851 році вийшов у світ перший примірник газети «New York Times», як одного із найбільш потужніших інформаційних ресурсів світу. А 18 вересня 1997 року було зареєстровано домен google.com. Сподіваюся, що такі передумови мають надихнути на популярність та успіх даного проекту. Про це у Фейсбуці повідомляє дубенчанин Микола Мандзюк.

682

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...