Цієї осені на строкову військову службу призвуть на Рівненщині 600 чоловік

Цієї осені на строкову військову службу призвуть на Рівненщині 600 чоловік
У Рівненському обласному військовому комісаріаті розповіли про осінній призов громадян на строкову військову службу. Так, кількість призовників, у порівнянні з минулим роком, збільшиться на 100 осіб та складатиме 600 чоловік. Більше 300 із них поповнять лави Збройних Сил України, 200 – Національну Гвардію України, по 50 осіб служитимуть в Державній прикордонній службі та Державній спеціальній службі транспорту.

«Підготовчий етап призову в обласному, міських та районних військових комісаріатах вже розпочато. В області проживає більше ніж 10 тисяч громадян, віком від 20 до 27 років, які підлягають призову на строкову військову службу. Саме з них відбиратимуться найкращі за станом здоров’я та морально-діловими якостями», — наголосив Рівненський обласний військовий комісар Михайло Гнатів.

За його словами, торік 25% строковиків області після проходження служби стали контрактниками.

Військовий додав, що вже з 1 січня 2019 року Рівненський обласний військовий комісаріат буде функціонувати в новому форматі, як територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Основною його функцією буде соціальна підтримка всіх категорій військовослужбовців, зокрема тих, хто в резерві, запасі, відставці та членів їх сімей. За інформацією прес-офіцера Міністерства оборони України в Рівненській області підполковника Віктора Шубца.
793

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...