Мирогощанська громада фестивалем відзначила другу річницю створення

Мирогощанська громада фестивалем відзначила другу річницю створення

Цієї неділі, 23 вересня, у с. Мирогоща Друга вперше пройшов фестиваль народної творчості та аматорського мистецтва «Мирогоща Fest», присвячений другій річниці утворення Мирогощанської громади. Ще до початку фестивалю на місці локації лунали музичні композиції у виконанні учасників дитячого духового оркестру с. Берег.


 



Самі ж урочистості розпочались із вітальних слів представників влади.


Сільська голова Мирогощанської громади Світлана Аврамівна озвучила основні здобутки громади за два роки та окреслила головні плани на подальше. Кращих жителів громади було відзначено грамотами та подяками в різних номінаціях (освіта, культура, спорт, ведення господарства тощо).



 



Програма фестивалю була насиченою виступами учасників та колективів художньої самодіяльності громади, району, області та переможців фестивалю-конкурсу «Ми талановиті». Поблизу сільської ради упродовж дня діяли персональні виставки місцевих майстрів ужиткового мистецтва, дитячі атракціони та працювали аніматори. Місцеві господині частували гостей свята кулішем, українським борщем та варениками. Про це повідомляє Дубенська РДА.

898

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...