За побиття жінки отримав 9 років позбавлення волі

За побиття жінки отримав 9 років позбавлення волі
За результатами підтримання Дубенською місцевою прокуратурою публічного обвинувачення в суді, визнано винним 35-річного жителя Дубенського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої).

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений, перебуваючи у лютому 2016 року в квартирі своєї знайомої, що в м. Дубно, під час побутової сварки завдав останній безліч ударів руками і ногами в область голови та тулуба. Травми виявилися несумісними із життям, молода жінка померла на місці.

Із урахуванням позиції прокурора, вироком суду першої інстанції за вчинення тяжкого злочину чоловіку призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі. Не погодившись із зазначеним рішенням суду, обвинувачений оскаржив його у апеляційному, а згодом і касаційному порядку.

У підсумку суд касаційної інстанції, так само і раніше – апеляційної, відмовив у задоволенні скарги засудженого, а вирок суду першої інстанції залишив в силі. Найближчі 9 років засуджений проведе у місцях неволі. Про це повідомляє Дубенська місцева прокуратура.
934

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...