Спортсменів Дубенщини відзначили обласними нагородами

Спортсменів Дубенщини відзначили обласними нагородами
Стали відомі імена найкращих спортсменів Рівненщини за досягнення 2018 року. Переможців оголосили на урочистій церемонії «Герої спортивного року», що відбулася в готельному комплексі «Айвенго». Нагородження отримали кращі спортсмени Рівненщини, тренери, команди, фахівці у спортивній галузі.

Героїв спортивного року обирали в 13 номінаціях: «Найкращий спортсмен року», «Найкраща спортсменка року», «Найкращий тренер року», «Найкраща команда року», «Сенсація року» «Найкращий спортивний організатор», «Сильні духом», «Спортивна слава Рівненщини», «Разом із олімпійцями», «Меценат спортивного року», «Народний вибір», «Чесна гра», «Об’єктивність та компетентність».

Серед нагороджених і спортсмени з Дубенщини.

«Кращим спортсменом року» став Віктор Недашковський – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на човнах «Дракон», багаторазовий чемпіон Європи 2018 року.

«Краща спортивна федерація області з неолімпійських видів спорту» — Рівненська обласна організація ГО «Федерація України з веслування на човнах „Дракон“.

»Кращий тренер області" — Богдан Кучмей, майстер спорту України, тренер з веслування на човнах «Дракон».


Традиційно відзначили представників паралімпійського руху, вихованців регіонального центру «Інваспорт» у номінації «Сильні духом». У цьому році кращим визнано Миколу Синюка – бронзового призера чемпіонату Європи та чемпіонату світу з веслування на каное.


Перемогу в номінації «Найкращий тренер року» здобув також Леонід Камлочук – наставник Миколи Синюка.


Нагадаємо, щорічну урочисту церемонію «Герої спортивного року Рівненщини» проводять восьмий рік поспіль Відділенням Національного комітету України у Рівненській області спільно з управлінням у справах молоді та спорту ОДА. Керівники фізкультурно-спортивних товариств, члени виконкому РОВ НОК України, працівники Управління таємним голосуванням визначають переможців у зазначених номінаціях. Фото Рівненської ОДА.
1027

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...