У Дубні затримали крадія

У Дубні затримали крадія

Перебуваючи під домашнім арештом, 24-річний дубенчанин продовжував обкрадати громадян. Працівники карного розшуку застали раніше судимого молодика, коли той повернувся додому зі щойно викраденими речами.

У вересні торік мешканцю Дубна за скоєння крадіжок з проникненням у приміщення суд призначив покарання із встановленням випробовувального терміну. Та це не стало йому на заваді, аби далі «вдосконалювати» злодійське ремесло. Зловмисник вже через декілька днів знову скоїв понад десять крадіжок майна з осель та підсобних приміщень. Тож на час досудового розслідування йому було обрано міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту.
Однак і це рішення Феміди не вплинуло на дубенчанина. 10 квітня цьогоріч із нежитлового будинку у Дубні, що належить 51-річному місцевому мешканцю, він викрав бензопилу. А вчора, 13 квітня, із гаражного приміщення 54-річного дубенчанина, підібравши ключ, викрав електрозварювальний апарат та багажник на автомобіль.
Створивши патрульні групи із числа працівників карного розшуку Дубенського відділу поліції, правоохоронці впіймали зловмисника, коли той, приїхавши на таксі, саме заносив викрадені речі до свого помешкання.
«Відомості за фактами скоєння крадіжок з проникненням у приміщення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив виконуючий обов'язки начальника Дубенського відділу поліції Сергій Волков. — Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Готуються матеріали для повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».
Чоловік у свої 24 роки має досить насичене кримінальне минуле. Крім судимості за майнові злочини, він двічі притягувався до кримінальної відповідальності за збут та зберігання наркотиків, за що тепер перебуває на обліку у поліції як особа, причетна до їх незаконного обігу. Також протягом року двічі притягувався до адміністративної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів у невеликих розмірах, а в минулому перебував на обліку як сімейний насильник.
Як повідомила 22-річна дружина, з якою вони виховують чотирирічного сина, та не знала, що чоловік обкрадав людей, а де брав уживані речі – не розповідав.
Тепер за усі діяння чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.
Досудове розслідування триває.
Відділ комунікації ГУНП у Рівненській області

1870

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...