На Рівненщині розпочався конкурс проектів для громад

На Рівненщині розпочався конкурс проектів для громад
Цього року 2 мільйони гривень передбачили на конкурс проектів розвитку територіальних громад. Долучатися до нього можуть ОТГ, сільські, селищні, міські та районні ради. Автором одного проекту можуть стати декілька громад. Найбільш якісні розробки профінансують за гроші обласного бюджету.

Як розповідає заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, конкурс має багаторічну історію з реальними успіхами. Лише торік вдалося реалізували 19 проектів громад. А вже цього року конкурс проектів розвитку територіальних громад розпочинається з 1 лютого. Щоб заявки учасників були якісними та конкурентоспроможними, для них проведуть навчальні семінари з 15 по 20 лютого.

Розробки громад, які подаватимуться на Конкурс, повинні відповідати пріоритетним напрямам – поліпшення соціальних послуг для людей, розвиток підприємництва та туризму. Також підтримуватимуться проекти міжмуніципального співробітництва громад.

Заявки прийматимуться до 29 березня. Потім їх чекає експертна оцінка. І лише після цього конкурсна рада обере переможців відповідно до критеріїв оцінювання.

З офіційною інформацією щодо оголошеного Конкурсу можна ознайомитись на веб-сайтах Рівненської обласної державної адміністрації www.rv.gov.ua та Рівненської обласної ради: www.oblrada.rv.ua.

Проекти надсилати: поштою на адресу 33028, м. Рівне, а/с № 201, а також на електронну пошту vrcrivne@gmail.com з поміткою «На Конкурс».

Виконавчий адміністратор Конкурсу – Волинський ресурсний центр проведе два навчальні семінари:  15 лютого  в місті Рівне (Рівненська ОДА), 20 лютого в м. Сарни (Сарненська міська рада)  для обговорення проблемних питань, які виникатимуть в учасників Конкурсу при підготовці проектів.

Консультації щодо підготовки проектів для участі у Конкурсі можна отримати у Волинському ресурсному центрі. Контактна особа: Руслана Стасюк. тел. моб. (050)140-53-16, (096)464-88-33. Е-mail: vrcrivne@gmail.com.

Консультації надаються до 25 березня 2019 року.


ТЕКСТ ОГОЛОШЕННЯ МОЖНА СКАЧАТИ ТУТ
606

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...