Педагоги району продемонстрували свої досягнення

Педагоги району продемонстрували свої досягнення

14 лютого 2019 року в залі засідань Дубенської районної ради пройшла ХVІ виставка-ярмарок педагогічної творчості «Освітянські обрії Дубенщини — 2019”. Мета зустрічі — демонстрування досягнень педагогів навчальних закладів у реалізації Концепції «Нова українська школа», впровадженні сучасних освітніх технологій, поширення кращого педагогічного досвіду.


У 10 номінаціях: «Хімія», «Біологія та екологія», «Трудове навчання», «Фізична культура», «Практична психологія», «Соціальна педагогіка», «Музичне мистецтво», «Образотворче мистецтво», «Етика», «Християнська етика» педагоги представили на конкурс 73 роботи. Свої творчі здобутки презентували загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів, І-ІІ ступенів, що перебувають у підпорядкуванні відділу освіти райдержадміністрації та Повчанської сільської ради.


Експертні комісії за номінаціями та експертна рада відзначили 40 робіт, автори яких продемонстрували оригінальні педагогічні рішення, авторські підходи як до змісту, так і до побудови педагогічного процесу. Найкращі були нагороджені грамотами переможців відділу освіти Дубенської РДА за І, ІІ, ІІІ місця. 10 педагогів відзначили Дипломами лауреатів районного методичного кабінету за актуальність змісту та практичне спрямування методичних розробок.


Серед педагогічних колективів, що представили найбільше  робіт,  відзначених грамотами переможців — Варковицька гімназія, Семидубський ліцей, Квітневська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Тростянецький НВК, Іваннівська, Птицька ЗОШ І-ІІ ступенів.


Особливу святкову атмосферу теплим словом вдячності за вчительську працю створювали вихованці та педагоги Соснівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Про це повідомляє Дубенська РДА.

843

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...