Відбувся кубок області з веслування на байдарках і каное

Відбувся кубок області з веслування на байдарках і каное

У суботу, 23 квітня, на веслувальній базі ДЮСШ м. Дубна відбувся Кубок області з веслування на байдарках і каное. У змаганнях взяли участь понад 50 спортсменів з м. Рівного, м. Дубна, смт Березне та смт Млинів.

Серед чоловіків:
– на дистанції 1000 м у каное перемогу здобув Богдан Кучмей – МС (м. Дубно), другим був Василь Овсійчук МС (Дубенський р-н), третє місце у Віталія Лахити КМС (Дубенський р-н);
— на дистанції 200 м у каное перемогу здобув Василь Овсійчук МС (Дубенський р-н), другим був Віталій Лахита КМС (Дубенський р-н), третє місце у Леоніда Камлочука (Дубенський р-н).
Серед юніорів:
– на дистанції 1000 м у каное виборов перемогу Володимир Сидорчук — КМС (м.Дубно), на другому місці Вадим Пришко — КМС (м.Дубно), третє місце у Мирослава Бортника — КМС (м.Дубно);

— на дистанції 200 м у каное перемогу здобув Мирослав Бортник — КМС (м.Дубно), на другому місці Володимир Сидорчук — КМС (м. Дубно), третє місце у Вадима Пришка — КМС (м. Дубно).

Серед юнаків:
— на дистанціях 200 м та 1000 м у каное перше місце здобув Владислав Братащук — КМС (м.Дубно), другим на дистанції 200 м був Олександр Бовчалюк (м.Дубно), третім — Олександр Музичук (м.Дубно), а на дистанції 1000 м срібним призером був Олександр Музичук (м.Дубно), бронзовим — Олександр Бовчалюк (м.Дубно).

Окремо варто відзначити організаторів та тренерів-викладачів у підготовці спортсменів і у проведенні цього спортивного заходу, управління освіти сім'ї молоді та спорту Дубенської міської ради, а також Леоніда Камлочука — голову обласної федерації веслування, Андрія Максимчука — заслуженого тренера України, Василя Лозанюка — директора ДЮСШ м. Дубна.
1837

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...