Рятувальники завітали в гості до учнів загальноосвітньої школи

Рятувальники завітали в гості до учнів загальноосвітньої школи

11 травня співробітники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській завітали в гості до загальноосвітньої школи 1-3 ступенів с. Привільне Дубенського району.

Під час заходу школярів ознайомили з пожежною машиною та спорядженням, що в ній знаходиться, обмундируванням особового складу чергового караулу. В кожної дитини була можливість приміряти спорядження пожежного та посидіти за кермом автомобіля.

Також у ході навчального заходу рятувальники розповіли дітям про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у побуті, а також навчили як слід поводити себе під час перебування у лісі й поблизу водоймищ.

По завершенню заходу дітям роздали листівки з правилами пожежної безпеки у побуті та порядком дій при пожежі, безпеки на водних об'єктах та у лісі.

Рятувальники переконані, що такі екскурсії дозволяють розширити уявлення дітей про роботу співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій, виховувати повагу та інтерес до професії рятувальника. Разом з тим, під час такого спілкування діти закріплюють свої знання з основ безпечної життєдіяльності та навчаються правильно діяти у різноманітних надзвичайних ситуаціях.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

1617

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...