Дубенські таланти звітували про свої досягнення

Дубенські таланти звітували про свої досягнення

У перший день літа відбувся творчий звіт Будинку дітей та молоді, присвячений Дню захисту дітей. Для гостей заходу вихованці БДМ підготували чудовий концерт, а паралельно у фойє закладу діяла виставка виробів вихованців художньо-прикладних студій «Самоцвіти» та «Веселка».
Окрім підготовлених творчих номерів, відзначили цього дня кращих вихованців та керівників гуртків. Грамотою Дубенської міської ради було нагороджено керівників гуртків Боратинську В.П., Нестерук С.М., Сухолейстера В.М., Суліму Л.В., Угарову Т.С., гуртківців Геналюк Анну, Макарук Софію. За творчі досягнення відзначено Народний ансамбль танцю «Україночка», Зразковий ВІА «Тарас Бульба», Клуб інтелектуальної гри.
Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту нагородило вихованців гуртків: Пилипчук Ольгу, Левчук Ангеліну, Казмірук Альону, Черняк Любаву, Леньо Ореста, Скворцову Ольгу та Зразкову лялькову студію «Сонечко»; керівників гуртків Смоляра А.С., Черняк В.О.

Організатори звіту кажуть, що все, що планували — вдалося, як в плані сценарію, так і в постановці заходу. Враження чудові, адже ми завершили навчальний рік на дуже хорошій фінальній ноті.

Це був останній захід у цьому сезоні. Наступного разу двері Будинку дітей та молоді будуть відчинені для всіх охочих на «День відкритих дверей», який відбудеться на початку вересня.

1530

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...