Дві аварії за декілька годин

Дві аварії за декілька годин

Урподовж суботина автодорозі «Київ — Чоп» із різницею у кілька годин трапилось дві дорожньо–транспортні пригоди. На щастя, всі учасники аварій серйозних травмувань не зазнали.

Щодо ДТП на перехресті сіл Варковичі – Жорнів, то 37-річний житель Рівненського району рухався у напрямку Дубна автомобілем «Хонда Акорд», а попереду попутно їхав «Фольксваген Пассат», яким керував житель Дубенщини. В той час, коли останній почав повертати до села Варковичі, «Хонда» паралельно з ним почав обгін. Водій «Хонди», вочевидь, не вибрав безпечної швидкості для свого маневру і, як результат, допустив зіткнення з «Пассатом». Окрім механічних пошкоджень обох машин, наслідком аварії стало травмування водія та пасажирки «Пассата». Лікарі діагностували у них закриті ЧМТ, струс головного мозку та забої голови.

Надвечір того ж дня автопригода трапилась у селі Привільне. Мешканка цього населеного пункту, керуючи автомобілем «Таврія», не обравши безпечної швидкості руху, допустила перекидання свого легковика на дорожньому полотні. Внаслідок ДТП у кермувальниці було виявлено закритий перелом ключиці.

За обома фактами слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Автомобілі – учасники дорожніх баталій поміщені на штрафмайданчик.

За матеріалами Дубенського відділу поліції

1588

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...