Громадяни Китаю потрапили у ДТП

Громадяни Китаю потрапили у ДТП

Дорожньо-транспортна пригода за участю іноземців трапилася вчора, 28 червня, близько опівдня на автодорозі «Київ-Чоп».

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що водій автомобіля «Mitsubishi Pajero», рухаючись зі Львова у напрямку Києва, поблизу села Гусари Радивилівського району, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням.

У салоні позашляховика перебувало двоє дівчат та троє хлопців віком від 24-х до 26-ти років. Усі вони – громадяни Китаю, які навчаються у вищих навчальних закладах Одеси. Як пояснили студенти правоохоронцям, сюди приїхали на екскурсію.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди за попередньою інформацією хлопець та дівчина отримали легкі тілесні ушкодження. Лікарі Радивилівської центральної районної лікарні надали їм першу медичну допомогу та для подальшого обстеження їх транспортуватимуть до медичного закладу обласного центру. Решту учасників ДТП не постраждали.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автомобіль поміщено на штраф майданчик Радивилівського відділення поліції. У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясовуватимуть усі обставини пригоди.

Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області

1433

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...