НА ДУБЕНЩИНІ ЧОЛОВІК ВДАРИВ СВОЯКА НОЖЕМ У ШИЮ

НА ДУБЕНЩИНІ ЧОЛОВІК ВДАРИВ СВОЯКА НОЖЕМ У ШИЮ
Вчора, 4 липня, у селі Птича 49-річний чоловік вдарив 46-річного свояка ножем у шию. Тепер один із них — на лікарняному ліжку, а інший може опинитися за ґратами. Правоохоронці встановили, що по обіді того дня чоловіки розпивали спиртне у садку біля будинку. Підігріті алкоголем, почали з’ясовувати свої попередні непорозуміння. У ході конфлікту 46-річний чоловік першим вдарив кулаком свого співрозмовника по спині. Той у відповідь схопився за кухонний ніж, яким нарізали закуску, та хотів налякати зухвалого свояка. На жаль, відстань між чоловіками виявилась занадто малою, а тому ніж увійшов у шию.

Свідком кривавої сварки стала співмешканка пораненого, рідна сестра нападника, яка викликала швидку медичну допомогу.

Потерпілого, який отримав проникаюче ножове поранення, прооперували. Наразі він перебуває у реанімаційному відділенні Дубенської центральної районної лікарні. Його життю нічого не загрожує.

«За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Дубенського відділу поліції Володимир Голубош. – Із місця пригоди правоохоронці вилучили ніж, яким було поранено чоловіка. Поліцейські продовжують збір доказів вини зловмисника».

Жоден із учасників конфлікту раніше судимий не був. Щоправда обидва притягались до адміністративної відповідальності за порушення, пов’язані із придбанням та розпиванням алкогольних напоїв.

За скоєне жителю Дубенщини загрожує ув’язнення на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

За матеріалами Відділу комунікації ГУНП в Рівненській області

2958

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...