У Луцьку пройде дев’ятий фестиваль українського опору «Бандерштат-2015»

У Луцьку пройде дев’ятий фестиваль українського опору «Бандерштат-2015»

«Бандерштат» – один із найбільших фестивалів України, що пропагує здоровий патріотизм і спосіб життя. Дійство триватиме з 31 липня до 2 серпня у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

«Бандерштат» є мистецьким майданчиком для популяризації української музики, літератури та історії, мистецтва і кіно. До слова, за дев'ять років існування захід відвідало понад 50 тисяч людей із різних куточків України.

Цьогоріч «Бандерштат» буде як ніколи актуальним через патріотичний дух, присутній на нашому фестивалі. Це буде не тільки можливість відпочити в колі однодумців, але також і поміркувати над тим, як відновлювати і розвивати Україну.

Хедлайнерами цьогорічного «Бандерштату» стануть: Тартак, Brutto, ONUKA, O.Torvald, Тінь Сонця, Роллік'С, Фіолет та інші.

На гутірковій сцені лекції читатимуть відомі політики та громадські діячі. До слова, за роки проведення на фестиваль завітали: Юрій Луценко, Юрій Шухевич, Мустафа Найєм, Микола Княжицький, Єгор Соболєв, Дмитро Добродомов, Зураб Аласанія, Олена Білозерська, Василь Шкляр та інші.

Також у програмі фестивалю будуть традиційні для «Бандерштату» майстер-класи, дитяче містечко, патріотичні квести, нічні кіноперегляди, безкоштовні татуювання та боді-арт патріотичного змісту, ярмарок народних майстрів та українських брендів, спортивні змагання, тематичні виставки, та багато іншого.

Частина виручених від фестивалю коштів піде на потреби українських солдатів, які воюють в зоні АТО. Минулого року завдяки Бандерштату бійці батальйону «Айдар» отримали джип за 70 тис. грн. Тож Бандерштат це не лише драйвова музика, саморозвиток та націоналістична атмосфера, але й можливість допомогти нашим захисникам.

Квитки на фестиваль вартістю 250 гривень можна придбати на сайтах kasa.in.ua та сoncert.ua.

Прес-служба фестивалю «Бандерштат»

1832

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...