«До повного», або як на Дубенщині дурять АЗС

«До повного», або як на Дубенщині дурять АЗС

Днями до дубенської поліції надійшло повідомлення із автозаправної станції про те, що один із їх клієнтів поїхав, не розрахувавшись за придбане паливо.

Із пояснень свідків цієї події стало зрозуміло, що до однієї із заправних колонок під’їхав автомобіль марки «Range Rover». Один із пасажирів вийшов із машини та попросив робітника АЗС повністю заправити паливний бак. Сам же пішов до каси. Коли ж він повернувся, заправник запитав, чи той розрахувався. Незнайомець кивнув у відповідь, сів у позашляховик, і машина поїхала.

За мить, доки заправник займався із наступним транспортом, з’ясувалось, що пасажир із «Range Rover» обманув його та не заплатив за бензин 2000 гривень. За автомобілем на той час вже і слід простив.

Адміністрація АЗС надала поліції запис камери відео спостереження. Правоохоронці наразі розшукують даний автомобіль в рамках кримінального провадження, що відкрите за статтею шахрайство.

Поліція застерігає вас від подібних вчинків, адже покарання врешті решт наздожене зловмисника. Наприклад, кількома днями раніше аналогічний випадок трапився на іншій АЗС, також у нашому районі. Тут шахрай не заплатив понад 1200 гривень та поїхав геть. Його вдалося затримати аж у Радивилівському районі. Після цього він звісно ж розрахувався із автозапракою. Рішення відносно нього ще належить прийняти слідчим.

Олеся Бондарець, Дубенський відділ поліції

1816

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...