Як дубенських футболістів відзначили у Польщі

Як дубенських футболістів відзначили у Польщі

У п'ятницю, 26 серпня, збірна команда управління Державної Пенітенціарної служби України в Рівненській області по футболу брала участь у турнірі, який проходив в Грубéшев, місті у східній Польщі.

У складі Рівнеської команди грало троє дубенчан: голкіпер Костянтин Бобров (Імпульс) та захисники Чиж Мирослав (Варковичі) і Юрій Шатковський (Джокер). Цікаво, що до 1340 року Грубешів входив до складу Галицько-Волинської держави, а тільки пізніше це містечко стало частиною сусідньої держави.

У змаганнях взяло участь 14 учасників, 8 з яких представляли карні заклади різних міст нашого західного сусіда. Також були команди від двох військових частин, митниці, поліції та пожежної служби. Було утворено дві групи, по сім команд в кожній, і тільки дві перші виходили до півфіналу.

Варто відзначити незвичний формат турніру — два ігрових майданчика в поперек поля, грали по схемі шість польових гравців плюс воротар, і що найбільш неочікувано: гра складалася з двох таймів по п’ять хвилин кожен. Наша команда не відразу змогла пристосуватися до цих умов і перші чотири гри закінчилися з однаковим рахунком 0-0, самі не пропускали, але забити просто не вистачало часу. Нарешті вже в п’ятому матчі забили такий довгоочікуваний та потрібний гол, яким відзначився капітан команди — Бульба Михайло. Закінчили двома перемогами по 2-0.

Десять очок, на жаль, виявилося недостатньо для проходження до півфінальної стадії змагань. По додаткових показниках вийшли на загальне п’яте місце, без поразок та навіть без пропущених голів, для дебюту зовсім не погано. Окремий при, як найкращий воротар, заслужено отримує Костянтин Бобров.

Декілька слів потрібно сказати про організацію цього заходу: газон поля відповідав всім стандартам професійного футболу та дозволяв футболістам демонструвати свої найкращі якості, при тому, що в Грубешеві грає команда всього четвертої ліги Польщі. Турнір тривав весь день, але для учасників та і всіх бажаючих було організовано безкоштовні жарені ковбаски, такий собі місцевий колорит, кожен мав змогу перекусити та поспілкуватися.

Після завершення всі, незалежно хто виграв, хто програв, привітали один одного, побажали удачі, посміхалися, все проходило в дружній та невимушеній обстановці, хороший настрій та багато позитивних емоцій отримав кожен.

1366

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...