Бабусю із Дубенщини обікрали жителі Чернігівщини

Бабусю із Дубенщини обікрали жителі Чернігівщини

Про крадіжку грошей у сусідки вчора, 12 вересня, поліцейським повідомила 59-річна жителька села Озеряни. Жінка запам’ятала авто, на якому пересувалися зловмисники, тож правоохоронці оперативно їх затримали.

До поліцейських, які у складі слідчо-оперативної групи Дубенського відділу поліції поверталися з місця скоєного кримінального правопорушення в селі Озеряни, звернулась місцева жителька. Вона розповіла, що дві невідомі жінки викрали у її 82-річної сусідки сім тисяч гривень, а також зазначила, що зловмисники пересуваються на «вазівці» темно-сірого кольору та попрямували у напрямку села Варковичі.

«Поліцейські оперативно затримали автомобіль «ВАЗ 2199» у селі Привільне, – повідомив начальник Дубенського відділу поліції Володимир Голубош. – У салоні перебували дві жінки та водій. Вони зізналися у скоєні крадіжки, показали гроші, які заховали у нижній білизні, та зараз дають покази слідчому. Наразі відомо, що зловмисники – жителі Чернігівської області».

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших злочинів.

Поліцейські звертаються до громадян, які стали свідками чи потерпілими в скоєних вказаними особами злочинів, повідомити на спецлінію «102».

Відділ комунікації поліції Рівненської областіБа

1646

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...