Дубенчани здобули декілька перемог на ХХІ спортивних іграх інвалідів Рівненщини

Дубенчани здобули декілька перемог на ХХІ спортивних іграх інвалідів Рівненщини

Цими вихідними у приміщенні регіонального центру «Інваспорт» проходили ХХІ спортивні ігри інвалідів Рівненщини, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

У змаганнях взяли участь 220 учасників із Сарненського, Костопільського, Рокитнівського, Зарічненського, Здолбунівського районів, міст Рівне, Кузнецовськ, Острог, Дубно, Бугринської об’єднаної територіальної громади, вихованці Острозької спецшколи-інтернату, Клеванської спецшколи-інтернату, Костопільської спецшколи-інтернату.

У програмі змагань відбулися спартакіади серед спортсменів з ураженнями ОРА (настільний теніс, кульова стрільба, армспорт), з вадами зору (шахи, шашки, армспорт) та вадами слуху (настільний теніс, кульова стрільба, більярд).

У спартакіаді серед спортсменів з вадами слуху в програмі XХІ спортивних ігор інвалідів Рівненщини, присвячених Дню фізичної культури спорту, взяли участь 70 спортсменів з вадами слуху.

Дубенчани стали призерами змагань з армспорту: у категорії «Жінки +60 кг» І місце – АннаМихальчук; у категорії «Чоловіки до 80 кг» ІІ місце – Олег Мороз.

За інформацією Рівненської облради

1388

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...