Поліція шукає 19-річного волинянина, який здійснив розбійний напад у Дубні

Поліція шукає 19-річного волинянина, який здійснив розбійний напад у Дубні

У понеділок, 3 жовтня, близько 21 години в районі автостанції міста Дубна 19-річний мешканець Луцька скоїв розбійний напад на 44-річного жителя Тернопільської області. Погрожуючи ножем, він забрав у чоловіка 50 доларів США та втік.

Поліцейські проводить розшукові заходи щодо встановлення місця перебування зловмисника.
Потерпілий прямував до Польщі і у Дубні мав забрати пасажира. Біля автостанції знайомий, що підійшов, дістав ножа та почав вимагати 200 доларів США, які той нібито винен його брату.
Чоловік показав, що при собі має лише 50 умовних одиниць, а решту може позичити у знайомого дубенчанина. Таким чином потерпілий заманив зловмисника у свій мікроавтобус та попрямував до поліції.

На під’їзді до адмінбудівлі відділку розбійник здогадався, що його везуть у пастку, тож на ходу вискочив із машини, розбивши два вікна в автомобілі та втік.

«За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Дубенського відділу поліції Володимир Голубош. – Наразі тривають розшукові заходи щодо встановлення місця перебування зловмисника».

Розбійнику тепер загрожує семирічне ув’язнення.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області.

1925

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...