Директором міського Будинку культури залишилася Ольга Чернобай

Директором міського Будинку культури залишилася Ольга Чернобай

У вівторок, 6 грудня, відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посади керівників комунальних закладів культури. Комісією у складі 9-ти осіб з числа представників галузі культури міста на чолі з депутатом Дубенської міської ради, головою постійної комісії з питань національного та духовного відродження, освіти, культури, спортивно-масової роботи, молодіжної політики та туризму, діяльності громадських об'єднань Віталієм Никитюком були розглянуті заяви, рекомендації, програми, супроводжуючі документи конкурсантів.

Зважаючи на те, що на кожну з посад було лише по одному претенденту та на значний досвід роботи у підпорядкованих закладах культури, згідно пункту 21 Положення про порядок призначення керівника закладу культури, комісія вирішила рекомендувати запропонованих претендентів для затвердження на відповідних посадах. Завідувачкою міської централізованої бібліотечної системи була рекомендована Галина Замерлюк, директором міського Будинку культури — Ольга Чернобай.

Згідно Закону України від 28 січня 2016 року №955-VIII “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури” рекомендовані керівники будуть переведені на контрактну форму роботи.

За інформацією міської ради

1464

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...