Рятувальники розповіли дубенчанам, як зустріти Новорічні свята безпечно

Рятувальники розповіли дубенчанам, як зустріти Новорічні свята безпечно

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, травмувань і загибелі людей, 28 грудня співробітники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області провели профілактичну роботу серед населення, біля головної ялинки міста Дубно.

Працівники Служби порятунку вкотре нагадали, як запобігти загибелі та травмуванню під час святкування Новорічних та Різдвяних свят.

Також, у рамках профілактичного заходу рятувальники наголосили людям про небезпеку неправильного використання піротехнічних виробів, які необхідно купувати лише у спеціалізованих торгових місцях, що мають відповідні сертифікати якості.

«Перед використанням піротехнічних виробів необхідно уважно ознайомитися з інструкцією та ні в якому разі не використовувати вироби, які мають дефекти. Забороняється запускати петарди, феєрверки, ракети з балконів та у закритих приміщеннях. При використанні піротехнічних виробів потрібно пильно стежити за дітьми й не дозволяти їм гратися з піротехнікою», — закликали рятувальники.

Спілкуючись із людьми, вогнеборці кожному вручали пам’ятки та листівки із відповідними правилами безпеки, які дозволять зустріти Новорічні свята безпечно.

Дубенський МРС ГУ ДСНС України у Рівненській області

1684

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...