Дубенським активістам розповіли, як отримати земельну ділянку

Дубенським активістам розповіли, як отримати земельну ділянку

У неділю, 9 лютого, в Дубні відбувся другий тренінг соціально-навчального проекту «Університет громадянської активності», який реалізується як ініціатива ГО «Антикорупційний моніторинг» та Рівненської облдержадміністрації за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Під час навчань журналісти-розслідувачі Тетяна Кушнірук та Ольга Ферар подали теоретичну та практичну інформацію щодо оформлення запитів про доступ до публічної інформації, роботи із відкритими реєстрами, запобігання корупції, оскарження дій органів влади.

Для засвоєння знань учасникам традиційно були запропоновані практичні завдання. Зокрема, необхідно було скласти запит про доступ до публічної інформації щодо актуальних питань сучасного міського життя. Також для учасників провели дві бонусні навчальні секції: «Як отримати безкоштовно у власність земельну ділянку", «Основи громадського контролю за прозорість земельних відносин місцевих рад» та «Як не потрапити в комунальне рабство. Житлово-комунальна реформа».

За інформацією АКМ

1309

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...