Дубенчан закликають написати лист солдату

Дубенчан закликають написати лист солдату

На прикладі місійної групи «Воїни Світла», БФ «Карітас-Дубно» започатковує акцію «Листівка для воїна». Мета акції – поділитися радістю, надією та любов’ю особисто з кожним воїном, який захищає на Сході нашу рідну Україну.

16 квітня, коли католики і православні разом святкуватимуть Великдень, воїн української армії десь там, за сотні кілометрів від рідного дому, отримає великодню листівку, яка зігріє йому серце доброю згадкою, побажанням щастя-здоров’я й Божої благодаті.

Ідею такої акції взято з фільму, який радимо переглянути: «Різдвяна листівка». З нього дізнаємось, як проста поштівка, отримана воїном від незнайомої людини із провінційного містечка, врятувала його, надихнула до дальшого життя.

Тож заохочуємо кожного написати привітання, листівку або лист незнайомому солдатові. В ньому можна описати своє християнське життя, розповісти про свої молитви за мир та перемогу, висловити свою любов. Особливо тішать військових дитячі малюнки.

Зробімо незабутнім та радісним Свято Паски Господньої для наших захисників! Адже Бог не має інших рук, очей та добрих сердець, окрім наших! Пасхальні Листівки можна покласти у поштову скриньку, яка знаходиться біля дерев'яного храму, що за пологовим будинком.

Контактна інформація — (067) 987-54-04, bobesiuk@gmail.com

З найкращими побажаннями директор БФ «Карітас-Дубно» о. Роман Бобесюк

1441

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...