Для молодіжних та дитячих організацій оголосили конкурс

Для молодіжних та дитячих організацій оголосили конкурс

У Рівненській області розпочався конкурс ідей, розроблених молодіжними та дитячими організаціями. Кращі проекти отримають бюжетні гроші на умовах співфінансування.

Тож, аби їх отримати, громадська організація повинна зробити внесок у реалізацію проекту в розмірі не менше 25% від загального кошторису. Загальна ж сума кошторису проекту не повинна перевищувати 20 тисяч гривень.

На конкурс можна подавати проекти, які спрямовані на національно-патріотичне виховання, творчий розвиток дітей та молоді, профілактику злочинності, здоровий і безпечний спосіб життя, вирішення питань зайнятості.

Для участі у конкурсі ГО повинні зібрати документацію. Її потрібно подати в управління у справах молоді та спорту ОДА (м. Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. 231) або ж надіслати на e-mail: sv_molod@ukr.net (з позначкою «обласний конкурс проектів»).

Телефон для довідок: тел. 695-285, 26-16-94

Кінцевий термін подачі документів – 21 квітня 2016 року.

Детальніше читайте тут

Рішення конкурсної комісії щодо переможців конкурсу буде оприлюднене на сайті облдержадміністрації в розділі „Молодь” та на сторінці управління у соціальних мережах у тижневий термін з дня його винесення.

За інформацією Рівненської ОДА

1516

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...