У Дубні відбулися мистецькі посиденьки

У Дубні відбулися мистецькі посиденьки

Вчетверте на Дубенщині відбувся мистецький захід «АРТмісиво», який традиційно змішав різні види мистецтва. Художники, фотографи, музиканти та поети 25 березня представили свою творчість в районному будинку культури з метою розвитку різних видів мистецтва та культури Дубенщини. Організатором заходу є ВП ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс» в Рівненській області.

Публіку на мистецькому вечорі тішили музиканти: Андрій Мелоян, Олександр Пащук та Олексанр Матвійчук, Олег Мінчук та гурт «Екзюпері». Свої вірші зачитали Аліна Ткачук, Аліна Дубовська, Вікторія Стеха та Стелла Артуа, яка також представила свої малюнки. Сергій Романов та Анастасія Сорочинська виставили власні художні фото. Свої картини представили Андрій Шостак та Ольга Ворончук. Вхід на захід був вільний. Теплу атмосферу підтримували чай і печиво, якими могли поласувати всі присутні.

Під час заходу бажаючі мали змогу зробити благодійний внесок для лікування Катерини Свириди (синдром Гієна-Баре) та Дмитра Вавринюка (діагноз – гостра лейкемія). В підсумку вдалося зібрати 436 грн, які організатори поділили порівну та перерахували на рахунки для збору коштів на лікування Каті та Дмитра.

Організатори вдячні талановитим мешканцям Дубенщини, які взяли участь в мистецькому заході та всім, хто пожертвував кошти на лікування молодим людям. А також районному будинку культури за теплий прийом та голові районної ради Олександру Козаку за сприяння.

За інформацією Ольги Ворончук, голови ВП ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс» в Рівненській області

Фотогалерея:
У Дубні відбулися мистецькі посиденьки 0У Дубні відбулися мистецькі посиденьки 1У Дубні відбулися мистецькі посиденьки 2У Дубні відбулися мистецькі посиденьки 3
1618

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...