Львівське сміття знову в Дубні

Львівське сміття знову в Дубні

Учора, 11 квітня, близько дев’ятої ранку до поліції надійшло повідомлення про виявлений на сміттєзвалищі м. Дубно вантажний автомобіль із львівським сміттям.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області, на місці події правоохоронці застали автомобіль «DAF» житомирської реєстрації із напівпричепом під час вивантаження відходів. Відповідно до транспортної накладної вантажівка із 45 метрами кубічних сміттям курсувала зі Львова до Дніпра. Зі слів водія, 26-річного жителя Житомирщини, в авто виникли технічні несправності з коробкою передач, тому він змушений був заїхати на станцію технічного обслуговування, за якою знаходиться сміттєзвалище.

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик м.Дубно. За цим фактом відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. За результатами перевірки прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Досудове розслідування розпочали слідчі Дубенського відділу поліції за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України. Як встановили поліцейські, 26-річний водій працює у підприємця, який уклав договір на вивіз твердих побутових відходів вантажними автомобілями із львівською фірмою.

Відповідно до санкції статті особам, причетним до забруднення або псування земель відходами, внаслідок порушення спеціальних правил, загрожує штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

1812

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...