Бійка з чоловіком завершилася для жінки - реанімацією

Бійка з чоловіком завершилася для жінки - реанімацією
Увечері сьомого травня до поліції повідомили медики, що у реанімаційне відділення з тілесними ушкодженнями доставлено 49-річну жительку села Іваннє Дубенського району. Жінка у комі.

Поліцейські встановили, що конфлікт між подружжям виник ще 29 квітня. Вечеряючи удвох, господарі розпили пляшку горілки. Слово за слово, і зав’язалась суперечка. Жінка, аби довести правоту, вдарила чоловіка кулаком в око. Той відповів їй аналогічним ударом. Після цього він ще раз вдарив її рукою в область тім’яної ділянки голови. На цьому конфлікт було вичерпано.

 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, наступними днями подружжя продовжувало пиячити, і попри те, що жінці ставало щораз гірше, до медиків вона не поспішала. У лікарню вона все ж потрапила, але вже без свідомості. Її привезли родичі. У жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, внутрішньо-мозкову гематому та набряк мозку.



Поліцейським 54-річний чоловік зізнався у побитті дружини. Наразі за фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження триває досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, передбачене санкцією цієї статті – ув’язнення на строк від п’яти до восьми років.

2296

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...