Сьогодні в Україні - День працівника природно-заповідної справи

Сьогодні в Україні - День працівника природно-заповідної справи
З метою підтримки природно-заповідної справи, враховуючи істотний внесок фахівців та професіоналів, не байдужих людей до сьогодення та майбуття стану нашої природи, на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища, 18-го серпня 2009-го року Президентом України, згідно Указу № 629/2009 встановлено професійне свято працівників природно-заповідної справи, який тепер щорічно відзначається 7 липня.



Також 7 липня — Національний день макаронів в США. В Італії відзначають День, присвячений цьому кулінарному виробу — 25 жовтня. У них він називається День пасти.



На нашій планеті навіть створена спеціальна міжнародна група людей, які професійно їдять і обговорюють макарони, а Національна асоціація пасти (NPA) в Сполучених Штатах є торговельною асоціацією професіоналів в індустрії виробництва макаронних виробів. NPA спочатку сформувалася як Національна асоціація виробників макаронів і локшини Америки в 1904 році і зареєстрована однією з найстаріших торгових асоціацій в Сполучених Штатах.
1533

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...