Стартував Другий міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії»

Стартував Другий міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії»
У вівторок на Рівненщині стартував Другий міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії», який триватиме до 30 вересня. 

 

Кіноподія такого масштабу на Рівненщині відбувається вже вдруге. Цьогоріч представлено 250 картин, серед яких експерти - відомі артисти, режисери та кінокритики, відібрали сотню. Учасниками рівненського кінодійства стали представнки з понад 40 країн.

 

У Дубно благодійний кіномарафон «Місто Мрії» завітає завтра, 29 вересня. У Дубенському РБК покажуть фільми режисерів з України, Італії, Іраку, США, Австралії, Ірану, Йорданії, Німеччини та Гонконгу. 

На вас чекає міжнародне повнометражне кіно, короткометражні та студентські стрічки, документальні фільми конкурсантів-кінотворців з різних країн світу.

 

Початок – о 14.00. 

Під час підготовки та проведення Благодійного кіномарафону триває збір коштів на лікування 24-річної дубенчанки Катерини Свириди, яка вже півтора року важко хворіє на параліч рук і ніг. У рідних дівчини катастрофічно бракує грошей на курси лікування, які щомісяця потрібно проходити Каті. 

Тож кожен, хто придбає квиток на Благодійний кіномарафон «Місто Мрії», допоможе Каті повернути втрачене здоров’я. Інформація про квитки за тел.: 096 948 8275 та на сайті love-ukraine.org.ua.

Організатор Благодійного кіномарафону у Дубні: Рівненський обласний благодійний фонд «Любіть Україну».
1224

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...