Дубенський замок відзначив 525 років

Дубенський замок відзначив 525 років
Привітати Дубенський замок із 525-річчям до заповідника прибули офіційні делегації з Польщі та Литви, волонтер корпусу миру із США Гоффрей Дерон Глен, краєзнавці та музейники. 

 

З нагоди ювілею замок відвідав і голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Гості відвідали міжнародну наукову конференцію, присвячену річниці згадки про замок та 100-річчю від дня народження видатного краєзнавця, етнографа, просвітянина і громадського діяча Дубна Ігоря Лозов’юка.

 

На конференції вчені обмінялися досвідом щодо популяризації об’єктів культурної та історичної спадщини, розвитку наукового, туристично-відпочинкового потенціалу на базі Дубенського замку.

 

Також на святкуванні відбулося погашення ювілейної марки до 100-річчя від дня народження Ігоря Лозов’юка, перший примірник якої передали його сину.

 

Окрім того, для гостей Дубенського замку провели екскурсію у заповіднику, під час якої відкрили оглядовий майданчик в Палаці Любомирських. А також насолодилися грою японського паніста Хіроші Куротакі. Виступ піаніста — подарунок делегації з Польщі. Про це повідомляє Рівненська ОДА.
Фотогалерея:
Дубенський замок відзначив 525 років 0Дубенський замок відзначив 525 років 1Дубенський замок відзначив 525 років 2Дубенський замок відзначив 525 років 3
1810

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...