Молодий дубенчанин скоїв чотири злочини поспіль

Молодий дубенчанин скоїв чотири злочини поспіль
Завдання тілесних ушкоджень, дві крадіжки та незаконне заволодіння автомобілем інкримінують 30-річному мешканцю райцентру слідчі Дубенського відділу поліції. Зловмисника за скоєні злочини взяли під варту.



За допомогою до дубенських поліцейських повернути власний автомобіль «ВАЗ-21063» звернувся 21 жовтня 69-річний місцевий житель. Виконати роботи із фарбування легковика і доставити його до замовника мав 30-річний місцевий житель, однак обумовлений термін минув, а зв’язок із ним обірвався.

 

Як з’ясували правоохоронці, виконавець замовлення розпивав алкогольні напої. На цьому підґрунті та на чужому авто його потягнуло на «пригоди».



22 жовтня він поїхав у сусіднє село Тростянець до свого товариша. Знаючи, де той ховає ключ від будинку, викрав посуд, продукти харчування та деякі вироби з металу. Все спакував у салон авто та рушив назад до Дубна польовими шляхами. Дорогою скінчився бензин, тому машину із викраденими речами довелось покинути біля лісосмуги за кількасот метрів від дому.


Цього ж дня невгамовний дубенчанин викрав ще й близько 150 кілограмів металевої сітки із господарства 65-річної сусідки. Після скоєного чоловік приїхав додому і, будучи знову ж таки на підпитку, затіяв сварку, під час якої наніс тілесні ушкодження батькові своєї співмешканки.


Правоохоронці також з’ясували, що зловмисник раніше вже був судимий за скоєння крадіжки, шахрайств та грабежу і відбував покарання у місцях позбавлення волі понад чотири роки.



Разом із тим, лише кілька днів тому слідчі направили на розгляд суду кримінальне провадження за фактом ще одного незаконного заволодіння транспортним засобом, у якому обвинуваченим є знову ж таки 30-річний дубенчанин. У серпні, роз’їжджаючи за кермом викраденого авто у стані алкогольного сп’яніння, він скоїв ДТП у селі Тараканів. На щастя, обійшлося без постраждалих.


Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження), частиною 1 та 3 статті 185 (крадіжка з проникненням), а також частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.


Вчора, 25 жовтня, суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Фотогалерея:
Молодий дубенчанин скоїв чотири злочини поспіль 0Молодий дубенчанин скоїв чотири злочини поспіль 1
1543

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...