У футболі кращі освітяни, а в шашках і шахах - медики

У футболі кращі освітяни, а в шашках і шахах - медики
Триває міська Спартакіада серед установ, підприємств та організацій, організована відділом молоді, фізкультури та спорту Дубенської міської ради з метою популяризації масових занять фізичною культурою та спортом серед населення різних вікових груп. Після проведеного футбольного турніру, в якому взяли участь 9 команд та перемогу здобула команда «Освіта», проведено змагання з шашок та шахів. На базі Дубенського медичного коледжу 21 жовтня та 4 листопада зібралися любителі інтелектуальних ігор, щоб позмагатися за першість. Участь у змаганнях взяло 7 команд (39 чоловіків та жінок) в складі працівників освіти, медицини, міської ради, поліції, громадської організації «Гетьман», ПАТ «Дубномолоко», підприємства «Геральдика».



Під час спартакіади команди показали гарні результати, цікаву та безкомпромісну боротьбу. Змагання проходили по коловій системі відповідно до жеребкування. Таким чином, з у змаганнях з шахів з результатом 12 очок І місце здобула команда «Медик», ІІ  місце — команда «Освіта», набравши 10 очок, ІІІ місце та 9 очок здобула команда «Дубномолоко».



4 листопада під час гри у шашки місця розподілилися аналогічно -  з результатом 9 очок найсильнішою стала команда «Медик», другою — команда «Освіта», набравши 8 очок, ІІІ  місце та 7 очок здобула команда «Дубномолоко». 



Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами Дубенської міської ради. Приємно відзначити, що учасниками змагань були як молодь, так і люди з багаторічним досвідом, які впродовж свого життя зуміли вдало поєднати професійну діяльність із улюбленою інтелектуальною грою на професійному рівні.


Відділ молоді, фізичної культури та спорту нагадує, що попереду заключний етап спартакіади  — змагання з настільного тенісу, які відбудуться в суботу 11 листопада у ЗОШ І-ІІІ ступенів ЗОШ №3, початок о 10 годині. Запрошуємо представників підприємств, установ, організацій до участі та дубенчан для перегляду ігор.
1268

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...