До 25-річчя незалежності України стартував конкурс дитячих творів «Мрії про Україну»

До 25-річчя незалежності України стартував конкурс дитячих творів «Мрії про Україну»

У перший день весни, 1 березня, стартував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», присвячений 25-й річниці незалежності України.
У конкурсі можуть брати участь діти 10-16 років у трьох номінаціях: прозовий, поетичний твір або малюнок. Робота має бути гарно оформленою, за змістом і жанром відповідати темі авторського бачення майбутнього України.
— Запрошуємо творчих, талановитих та активних дітей прийняти участь у конкурсі та надіслати свої роботи на розгляд обласного оргкомітету та журі до 15 червня за адресою: Рівненська обласна бібліотека для дітей, вул. С. Петлюри, 27, м. Рівне, 33028, — зазначила заступник директора комунального закладу «Рівненська обласна бібліотека для дітей» Рівненської обласної ради Наталія Назарук.
Нагородження переможців конкурсу відбудеться напередодні Дня Незалежності України у головній дитячій книгозбірні країни. Детальніше з Положенням про конкурс та умовами участі в ньому можна ознайомитись на сайті Національної бібліотеки України для дітей:
http://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=7440

3082

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...