Юні техніки з Дубна – найкращі в області

Юні техніки з Дубна – найкращі в області
Відбувся обласний конкурс науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок серед учнівської молоді на базі комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.
У заході взяло участь 18 учасників із 8 районів та міст області. Категорія учасників – учнівська молодь до 18 років.
Конкурс проводився у таких номінаціях: «Матеріалознавство та технологічні процеси»; «Електроніка та приладобудування»; «Транспортні системи та обладнання»; «Інформаційні та комунікаційні технології»; «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження»; «Науково-дослідницька, експериментальна та конструкторська діяльність».
Переможцями в командному заліку стали команди Дубенської міської станції юних техніків, Костопільського центру технічної творчості та комп’ютерних технологій, Рівненського міського центру творчості учнівської молоді, Здолбунівської районної станції юних техніків. 
Команда комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді», яка йшла поза конкурсом, набрала найбільшу кількість балів.
1772

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...