Дубенська станція юних техніків привезла з області бронзу

Дубенська станція юних техніків привезла з області бронзу

У середу, 16 березня, на Рівненщині відбулися обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Організатор змагань – комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

Позашкільні навчальні заклади області були представлені 17 командами у складі 34 учасників. Програмою заходу було передбачено проведення теоретичного заліку, виготовлення моделі транспортної техніки, виконання композиції за допомогою об'ємних геометричних фігур, виготовлення літаючої моделі планера та участь у змаганнях на дальність польоту в приміщенні.

У молодшому шкільному віці діти знайомляться з технічними іграшками, спостерігають за роботою різних побутових приладів, але вони можуть не лише спостерігати, а й моделювати власні іграшки – це і є початкове технічне моделювання, — розповіли у комунальному закладі «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

У результаті, перше місце виборов Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді, другим став Костопільський центр технічної творчості та комп'ютерних технологій, а третє місце за дубенчанами – Дубенською міською станцією юних техніків.

За матеріалами Рівненської облдержради

2121

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...