У Дубні розкажуть про ефективну комунікацію влади та громади

У Дубні розкажуть про ефективну комунікацію влади та громади
У четвер, 14 грудня, о 14:00 у малій залі Дубенської міської ради відбудеться тренінг «Ефективна комунікація, як запорука успішної співпраці». 
Під час тренінгу учасники заходу обговорять необхідність комунікації між владою та громадою під час прийняття важливих для громади рішень. Також на практиці розглянуть та визначать найбільш дієві форми комунікації для залучення мешканців під час вирішення просторових питань, плануванні інвестиційних проектів, розробки різноманітних програм, що приймаються органами місцевого самоврядування тощо.
Спікер: Андрій Токарський – фахівець у сфері партисипації.
До участі в заході запрошуються депутати міської ради, посадовці органів влади, представники громадських організацій та активні громадяни.
За додатковою інформацією звертатись: Олена Чудінович, Громадянська мережа ОПОРА, тел. 096 16 91 419, e-mail: elena.chudinovych@gmail.com 
Довідково:
Проект «Посилення відповідальної участі громадян в управлінні містом» реалізовується за сприяння Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської обласної державної адміністрації. Мета проекту — підвищення рівня комунікації між владою та громадою міста, а також покращення рівня володіння інструментами партисипації ініціативними мешканцями, депутатами та представниками влади.
1289

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...