Серед юнаків та дівчат відбулися змагання з волейболу

Серед юнаків та дівчат відбулися змагання з волейболу

14-18 березня у спортивних залах ЗОШ №6 та гімназії №2 за програмою Спартакіади школярів відбулися змагання з волейболу серед юнаків та дівчат.

Вирішальними були всі поєдинки фіналів, тож вони вийшли напруженими, емоційними, цікавими… Серед юнаків перше місце здобула команда ЗОШ №6. Друге призове місце отримала ЗОШ №1. Третє місце виборола команда СЗОШ №5. Цілком закономірно звання кращих гравців змагань отримали: Андрій Паращинець (ЗОШ №6), Максим Руснак (ЗОШ №1) та Олександр Дмитрук (СЗОШ №5).

Серед дівчат напружений фінальний матч завершився перемогою знову ж таки команди ЗОШ №6. Друге призове місце отримала команда гімназії №2. Третє місце здобула команда ЗОШ №1. Також у дівчат було визначено звання найкращого і найрезультативнішого гравця: Яна Добридень, Діана Майдан (ЗОШ №6), Ольга Скворцова (гімназія №2) та Іванна Хом'як (ЗОШ №1).

Слід відзначити, що гравці команд — переможців та призерів є вихованцями відділення волейболу ДЮСШ м.Дубна. Та завдяки плідній роботі тренерів-викладачів — Світлані Солоненко та Олексію Мазуруку — вони продемонстрували волю до перемоги та високий рівень гри.

Дякуємо за допомогу та сприяння в проведені змагань управлінню освіти, сім'ї, молоді та спорту міської ради, головному секретарю змагань Лілії Приходько, секретарю змагань Василю Павелко.

Фотогалерея:
Серед юнаків та дівчат відбулися змагання з волейболу 0
2061

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...