У Дубенської поліції новий керівник

У Дубенської поліції новий керівник

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області полковник поліції Валерій Заславський представив особовому складу Дубенського ВП ГУНП нового керівника — підполковника поліцїі Сергія Волкова.

Сергій Волков, який до цього часу обіймав посаду начальника Млинівського відділення поліції, відтепер призначений тимчасово виконувати обов'язки начальника поліції Дубенщини. Заступник начальника ГУНП області Валерій Заславський наголосив особовому складу на дотриманні дисципліни та законності та виконанні наказів та вказівок керівництва, неухильного та старанного виконання своїх функціональних обов'язків.

Новопризначений керівник Сергій Волков висловив надію на ефективну та злагоджену співпрацю між усіма структурними підрозділами Дубенського ВП, адже у для цього є усі передумови:

— Упевнений, що дубенські поліцейські, серед яких достатньо фахових працівників, й надалі в повному обсязі виконуватимуть покладені на них обов'язки заради мешканців краю, їхньої безпеки та довіри.

Дубенський ВП ГУНП

3027

1 коментар

Іван
01:08
Проти старшого слідчого Дубенського відділу поліції Шатніка порушено 5 кримінальних проваджень.Пан Волков! І Ви називаєте це достатньо фахових працівників! Який взірець показує Шатнік мешканцям Дубно, коли у нього така велика колекція криміналу. Для чого Ви його тримаєте на посаді? Це ганьба відділу.
Завантаження...