Школярка з Мирогощі привезла перемогу зі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів

Школярка з Мирогощі привезла перемогу зі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів

У Чернігові відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу», участь в якому взяло 62 учасники з 25 областей України.


Учасники конкурсу представляли музеї навчальних закладів області за такими профілями: військово-історичні, літературні, історії населених пунктів.


Із 22 конкурсантів І місце у секції історії населених пунктів виборола Ковенько Богдана, учениця 10 класу Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району (керівник Посільська Оксана Йосипівна, керівник шкільного музею).


Журі, підбиваючи підсумки конкурсних змагань, звернуло увагу на високий рівень підготовки делегації з Рівненської області. Відзначило, що розкриття тем супроводжувалось цікавим відеорядом, музичним супроводом, різноманітною експозиційною та ілюстративною наочністю, що по-справжньому творчо збагачувало і доповнювало розповідь екскурсовода. По завершенню, всі переможці були нагороджені дипломами Українського державного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. Інформація та фото з сайту управління освіти і науки Рівненської ОДА.

1233

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...