Дубенська районна влада закликає область допомогти вирішити проблему з фінансуванням ЦРЛ

Дубенська районна влада закликає область допомогти вирішити проблему з фінансуванням ЦРЛ

18 квітня відбулася чергова двадцять дев’ята сесія Дубенської районної ради сьомого скликання, у якій взяли участь голова Дубенської райдержадміністрації, заступники голови адміністрації, керівники структурних підрозділів адміністрації, сільські голови.


На початку сесії було заслухано та підтримано депутатські запити та звернення:


— до Рівненської облдержадміністрації та Рівненської обласної ради щодо стану фінансування КЗ «Дубенська ЦРЛ»;


-до Рівненської облради, ОДА, прокуратури та Служби Безпеки щодо міжконфесійних протистоянь в с. Птича Дубенського району;


— до Верховної ради та Кабінету Міністрів України щодо відшкодування витрат за надання пільг окремим категоріям громадян;


— до Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до нормативних документів в частині приведення посадових окладів працівників районних державних адміністрацій до розміру мінімальної заробітної плати;


— до аграріїв та керівників місцевих рад щодо дотримання законодавства при використанні агрохімікатів.


Депутати взяли до відома інформацію начальника Дубенського відділу ГУ НП в  Рівненській області Романа Панасюка про роботу відділу у 2017 році.


Начальник фінансового управління Тамара Рогашко ознайомила присутніх з проектом змін до районного бюджету. Більшістю голосів запропоновані зміни були ухвалені.


Також з ініціативи голови Дубенської РДА Юрія Парфенюка було виділено 50 000 гривень із резервного фонду голови адміністрації для підтримки КП «Аптека», а саме для придбання медикаментів, які мають реалізовуватись у ФАПах Дубенського району.


Депутатами були одноголосно ухвалені районні програми та земельні питання.


На завершення сесії депутати прийняли рішення про передачу закладів охорони здоров’я у власність Тараканівської сільської ради. За інформацією Дубенської РДА.

1151

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...